Qui Som


* Inici
MR Park

Ens satisfà presentar la nostra empresa Mr Park construïda i pensada en oferir una gamma àmplia de parcs d'atraccions per als nostres més fidels clients, els més petits de la casa.


El nostre principal objectiu és fer realitat la il·lusió de tots els infants, oferint diversió i oci infantil dins dels nostres parcs, pel que vostès poden gaudir en família, amb parents o amics.


Tenim tot el nostre material en condicions òptimes, a més d'estar legalment assegurats i revisats per gabinets d'enginyers tècnics especialitzats en aquest camp, de manera que podem afegir que es revisen de manera periòdica i amb un estricte control per oferir la major garantia de bon funcionament i seguretat.


Esperem rebre'ls en qualsevol dels nostres parcs, desitjant que puguin conèixer-nos personalment i així comprovar per vostès mateixos els nostres serveis i la qualitat dels nostres productes.


Desitgem que sigui  grata  la navegació per la nostra web i no dubtin en contactar amb Mr Park, els oferirem un tracte personalitzat i atent.


David Martí Pio

david@mr-park.com


Qui Som


* Inici
MR Park
MR Park

Tots els drets reservats © 2010 MR Park


Avís Legal - Politica de cookies - Contacte - Disseny

Facebook Youtube Twitter MR Park