AVÍS LEGAL

AVÍS LEGAL

* Inici

El lloc web de MR Park té com a objectiu facilitar a l'usuari general informació sobre les seves activitats i els serveis que presta, així com facilitar als seus clients possibles informacions visuals i de localització.


El lloc web de MR Park es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís, modificacions en la informació continguda al seu web o en la seva configuració i presentació.


L'accés a aquest lloc web implica l'acceptació que MR Park no serà responsable dels danys o perjudicis que es puguin derivar d'aquest accés, o com a conseqüència de l'ús de la informació continguda al web, incloent l'accés a altres matèries a Internet a través de les connexions amb aquest lloc web.


El copyright del material contingut en aquest lloc web és propietat de David Martí Pio-MR Park, i el seu accés no implica llicència per a la seva reproducció i / o distribució, per a les quals és necessari el consentiment previ del titular i Empresa esmentada.


No està permès la còpia o plagi del lloc web MR Park en relació amb qualsevol producte, servei, imatge, text, enllaç, hipertext o qualsevol altra informació que estigui present en la nostra web, constituirà una falta greu al ser el dret d'ús exclusiu de MR Park, propietària de la web.


David Martí Pio email:


Protecció de dades personals i privacitat.


En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les dades personals que ens comuniqui són incorporades a un fitxer, la finalitat és facilitar la gestió de les consultes i peticions que ens faci ...


El responsable del fitxer és MR Park i vostè podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a MR Park a través de qualsevol dels mitjans de contacte indicats a la nostra web.


Al proporcionar les seves dades, vostè autoritza el responsable del fitxer a comunicar-se amb vostès per proporcionar qualsevol informació sol·licitada.

MR Park

Tots els drets reservats © 2010 MR Park


Avís Legal - Politica de cookies - Contacte - Disseny

Facebook Youtube Twitter MR Park